KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Ardeens gebraad, waarom het moeilijk maken als het gemakkelijk gaat

Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Bak het gebraad aan alle kanten goed aan in boter.
Smeer een vuurvaste schotel goed in met boter leg het gebraad erin en zet in combi oven voorverwarmd op 180°C en laat dit onder aluminiumfolie gedurende 60 min. garen.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Dit gebraad is licht gerookt dus kruiden hoeft niet ... mag wel extra bij gekruid worden voor de liefhebbers.
Voor de groenten en aardappelen aan jullie de keus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

zegt:
Hallo Dames , even dubbel klikken op foto dan krijg je een beter beeld van het gerecht .
Ardeens gebraad is een koteletten gebraad zonder been,licht gezouten en gerookt , dus kruiden is niet meer nodig .Groetjes van ons 3

:):););):p
bollehans

zegt:
Het lijkt mij meer op casselerrib.
annemie59

zegt:
Aan de foto te zien is het rollade.
Dayenne

zegt:
Wat is ardeens gebraad?