KookJij

Ardeens gebraad, waarom het moeilijk maken als het gemakkelijk gaat

Een heerlijk ardeens gebraad, waarom het moeilijk maken als het gemakkelijk gaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ardeens gebraad, waarom het moeilijk maken als het gemakkelijk gaat te bereiden

Bak het gebraad aan alle kanten goed aan in boter.
Smeer een vuurvaste schotel goed in met boter leg het gebraad erin en zet in combi oven voorverwarmd op 180°C en laat dit onder aluminiumfolie gedurende 60 min. garen.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Dit gebraad is licht gerookt dus kruiden hoeft niet ... mag wel extra bij gekruid worden voor de liefhebbers.
Voor de groenten en aardappelen aan jullie de keus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Beste Bart, heb geen airfrayer kan je spijtig genoeg niet verder helpen. Groetjes Hilde
Bart van Bommel

Bart van Bommel zegt:
Hoe en hoelang in de Airfryer? Ardeens gebraad 10 85 gram?
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Dames , even dubbel klikken op foto dan krijg je een beter beeld van het gerecht .
Ardeens gebraad is een koteletten gebraad zonder been,licht gezouten en gerookt , dus kruiden is niet meer nodig .Groetjes van ons 3

:):););):p
bollehans

bollehans zegt:
Het lijkt mij meer op casselerrib.
annemie59

annemie59 zegt:
Aan de foto te zien is het rollade.
Dayenne

Dayenne zegt:
Wat is ardeens gebraad?