Recept
« Terug naar recepten
					
						Appel perzik crumble
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Appel perzik crumble
Deze heerlijke appel perzik crumble eet je niet zozeer als gebak maar is
meer als toetje geschikt. Erg makkelijk te maken en het valt bij iedereen in
de smaak.
Met een bolletje ijs, nootjes of een toef slagroom maak je dit nog lekkerder.
Je kunt het zowel warm als koud serveren.
            
            
					
									Recept van:
									Wilmie Willemse
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									8 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
 - > Nagerechten - Warm
 - > Taarten, gebak & ijs - Gebak
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Appel perzik crumble te bereiden
- Smelt de boter 1 minuut in de magnetron en meng deze samen met de bloem en de suiker tot een kruimelige massa (mixer met deeghaken is hiervoor erg gemakkelijk).
 - Schil de appels, haal het klokhuis eruit en snijd ze in kleine stukjes, snij de perziken ook in kleine stukjes.
 - Meng de appel en perzik door elkaar en verdeel het over de bodem van de bakvorm, dek deze af met het deegmengsel.
 - Bak de crumble 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
 
                    