KookJij

Apfelstrudel met appelijs

Een heerlijk apfelstrudel met appelijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Apfelstrudel met appelijs te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden en zet de apfelstrudel er in om te ontdooien(20 minuten).Was de appel,snijd hem door de helft,verwijder het klokhuis en pitjes en rasp een 1/2 appel,ongeschild in fijne lange sliertjes.De andere helft snijdt u in hele dunne schijfjes.Meng de appelsliertjes door het slagroomijs.neem de apfelstrudel uit de oven en snijd hem in plakjes,terwijl hij nog warm is.Leg de plakjes op de borden.Bestrooi ze met poedersuiker.Maak af met bolletjes appelijs die u op de appelschijfjes legt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Ayse Y

Ayse Y zegt:
WoW!!
Gemakkelijk en nog lekker ook:):p
Marleen

Marleen zegt:
best gaaf lijkt me echt heel erg lekker;)