KookJij

Anti-pasti

Een heerlijk anti-pasti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Anti-pasti te bereiden

Cherrytomaatjes wassen. Mozzarellabolletjes laten uitlekken (als er minder dan 12 bolletjes in bakje zitten dan enkele grote bolletjes halveren). Aan cocktailprikkers elk 1 tomaatje en 1 bolletje mozzarella steken. Spiesjes naast elkaar in kommetje zetten. Pestodressing erover scheppen en ca. 30 minuten laten staan.

Bereiden
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Focaccia of ciabatta in 5 à 7 minuten knapperig bruin bakken. Sardines met olijven, artisjokharten en mozzarellaspiesjes op bord leggen. Parmaham, mortadella en in repen gesneden brood ernaast leggen.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tjitske

tjitske zegt:
super lekker
Ada

Ada zegt:
Kijk maar op deze site, er zijn er nog vele.Gr Maaike