KookJij

Ananas van de grill

Een heerlijk ananas van de grill recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: e
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ananas van de grill te bereiden

Ananas in dikke plakken snijden en an beide kanten met basterdsuiker bestrooien en ongeveer 5 min. per kant roosteren totdat ananas licht gekarameliseerd is.
Boter samen met amandellikeur, tafelsuiker, vanillemerg en citroensap verwarmen en bij de in stukken gesneden ananas serveren.
Lekker met vanille-roomijs of
kokos-ijs.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Is reeds gebeurd.
m.v.g. Bert
derbyke

derbyke zegt:
Inderdaad, en dan nog de basterdsuiker erbij, zullen het even aanpassen. groetjes, Hilde Kookjij
pkallen

pkallen zegt:
Het recept is heerlijk, maar volgens mij is 500 gr tafelsuiker voor het sausje wel heel erg veel...een typefoutje? Ik denk eerder aan 50 gram.