KookJij

Aardappeltaart

Een heerlijk aardappeltaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: aardappel.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappeltaart te bereiden

Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en snijd in dunne plakken. Snipper de knoflook en meng met de gesmolten boter. Kruid met peper en zout. Rasp de kazen en meng met het broodkruim.
Leg boterpapier in een diep bakblik van 20 cm doorsnede. Leg hierin overlappend een laag aardappelplakken. Bestrijk met boter en betrooi met de gemengde kazen. Herhaal tot alles op is. Eindig met kaas. Druk goed aan en bak gedurende 1 uur.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst