KookJij

Aardappelsalade, met tonijn en balsamico azijn

Een heerlijk aardappelsalade, met tonijn en balsamico azijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Rio Mare
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelsalade, met tonijn en balsamico azijn te bereiden

Schil de aardappelen en snij ze in vieren. Verdeel de bloemkool in roosjes. Laat de tonijn uitlekken.
Breng de bouillon aan de kook en kook hierin de aardappelen en de bloemkool in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af en laat er koud water overheen stromen.
Leg de groenten in een schaal en sprenkel er wat olijfolie overheen. Schep de tonijn erop en garneer met een paar druppels balsamico azijn. Direct serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst