KookJij

Aardappelpuree Italiano

Een heerlijk aardappelpuree italiano recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree Italiano te bereiden

Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water, giet af.
De tomaten, kappertjes en het teentje look even fijn mixen.
De rucola fijn snijden.
Meng dit onder de puree en goed afkruiden met de Italiaanse kruiden, een beetje olijfolie eronder mengen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst