KookJij

Aardappelpannenkoekjes met champignons

Een heerlijk aardappelpannenkoekjes met champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: xquis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpannenkoekjes met champignons te bereiden

De aardappelen koken en pureren. De eieren en het eiwit toevoegen. Alles luchtig door elkaar kloppen met een garde. De bloem en een straaltje melk toevoegen. Op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat en de massa in de koelkast bewaren.

De champignons reinigen, in schijfjes snijden en bakken in een nootje boter.

Het aardappeldeeg bakken in hete boter in een pan met antikleeflaag en wat fijngesneden, gebakken champignons bijvoegen. Omdraaien met een paletmes en heel even de andere zijde bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst