KookJij

A - klasse spaghetti à la di papà

Een heerlijk a - klasse spaghetti à la di papà recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe A - klasse spaghetti à la di papà te bereiden

Kook de spaghetti volgens recept al dente.
Bak de champignons in 2 eetlepels olijfolie en blijf dit omscheppen (mag niet bruin worden), blus dit af met 1 eetlepel balsamico azijn voeg vervolgens de peterselie, knoflook, bosui, hamblokjes en peper toe, schep dit even om en draai het vuur laag.
Doe de spaghetti in een vergiet en spoel af met lauw water en laat het uitlekken.
Meng vervolgens de uitgelekte spaghetti met de andere ingrediënten en geef nog even twee draaien aan de peper en de zoutmolen, voeg als laatste twee à 3 eetlepels Parmezaanse kaas toe en schep het geheel onder gematigd vuur om tot het weer goed warm is.............

Mijn kookverhaal (Marcel Schutte)

Ik heb dit recept vandaag 08-08-2011 bedacht en gemaakt.......erg lekker al zeg ik het zelf......

Eet smakelijk!!!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gcs100

gcs100 zegt:
@wimk: Dubbel geplaatst denk ik...
Dus 1x is de bedoeling !!!
wimk

wimk zegt:
waarom 2x theelepel oregano
Yvonne

Yvonne zegt:
Hey Broertje,
Je hebt weer lekker gekookt voor je 2 zussen.
Deze spaghetti was erg lekker.
rian

rian zegt:
Hier kan ik makkelijk het vlees bij vervangen.Lijkt me erg lekker:p
Anneke

Anneke zegt:
Dit ga ik zeker maken. dank je wel.:)