KookJij

Recept voor 24 Uurssalade

blijft een heerlijke salade die ik reeds voor menige BBQ heb gemaakt....
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: schoonzus Petra Gabriels
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Begin de kom te vullen met de volgende lagen:
1e laag ijsbergsla - uitgebakken spekjes - de champignons - de schijfjes eieren - 2e laag ijsbergsla - de gekookte doperwtjes - de uienringen. Aandrukken en met yogonaise luchtdicht afdichten. Hier de geraspte kaas overstrooien en de kom met de vershoud folie afdichten. Dan 24 uur in de koekast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

marleen

marleen zegt:
Super lekker, wij eten dit ook vaak met warm weer lekker fris en lekkere smaakjes. Zelfs onze gasten vinden het een super lekker salade
ely

ely zegt:
Werd voor mij gemaakt, gegeten en genoten!! ook daags er na nog. super recept!
Nicolette

Nicolette zegt:
Wat leuk, ik ken dit recept uit de VS, waar mijn toenmalige 'fostermother' het regelmatig maakte. Daarna regelmatig op zoek geweest naar het recept, maar nooit echt gevonden. Dus heerlijk, dat ik het nu heb! Ennuh, hij blijft inderdaad heel lang goed!
Bedankt hoor!!!:):):)
comipami

comipami zegt:
"Hallo beau09.
Ik en anderen hebben deze salade nu al tig keren gemaakt maar er is totaal geen sprake van "drab" Stel voor eerst maken en dan reactie plaatsen. Niet vooraf het woord "gegarandeerd" gebruiken!
beau09

beau09 zegt:
Lijkt mij persoonlijk beter dit na het maken van de salade deze direct te consumeren, want na 24 uur staat er volgens mij gegarandeerd een laag met natte drab onderin de schaal.
Maar uiteraard mag een ieder het op zijn eigen manier consumeren.
Mvgr @@d;)