Recept
« Terug naar recepten
					
						Zomerse wraps met geroosterde reepjes kalkoen en O
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zomerse wraps met geroosterde reepjes kalkoen en O
Een heerlijk zomerse wraps met geroosterde reepjes kalkoen en o recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									spar
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zomerse wraps met geroosterde reepjes kalkoen en O te bereiden
Bestrooi de wraps voordat ze de oven in gaan met geraspte kaas en amandelen.
Kruid de kalkoenreepjes met paprikapoeder, chilipoeder, komijn, peper en zout. Besprenkel het vlees met de helft van de olie en meng het goed door elkaar. Dek het vlees af en laat de marinade ca. 10 minuten intrekken.
Verhit de overige olie en bak hierin op hoog vuur de kalkoenreepjes krokant en gaar. Bak de kalkoenreepjes niet met teveel reepjes in een pan, bak ze desnoods in twee keer. Bak op het eind de knoflook en uiringen mee. Voeg vervolgens de chilisaus toe en laat dit even smoren.
Verwarm de wraps of pannenkoekjes in de oven of magnetron. Beleg de wraps in het midden met de vulling en bestrooi ze met de verse koriander.
Rol de wraps op en steek ze vast met een prikker. Ga door tot alle wraps gevuld zijn.
Leg de wraps op een ovenplateau en plaats ze 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200C. Serveer direct.
 
									Kruid de kalkoenreepjes met paprikapoeder, chilipoeder, komijn, peper en zout. Besprenkel het vlees met de helft van de olie en meng het goed door elkaar. Dek het vlees af en laat de marinade ca. 10 minuten intrekken.
Verhit de overige olie en bak hierin op hoog vuur de kalkoenreepjes krokant en gaar. Bak de kalkoenreepjes niet met teveel reepjes in een pan, bak ze desnoods in twee keer. Bak op het eind de knoflook en uiringen mee. Voeg vervolgens de chilisaus toe en laat dit even smoren.
Verwarm de wraps of pannenkoekjes in de oven of magnetron. Beleg de wraps in het midden met de vulling en bestrooi ze met de verse koriander.
Rol de wraps op en steek ze vast met een prikker. Ga door tot alle wraps gevuld zijn.
Leg de wraps op een ovenplateau en plaats ze 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200C. Serveer direct.
 
                    

 
					
Gerard Vlot zegt:
Gerard