KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Zandkoekjes

Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: ? personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Gebak
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: school
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Verwarm de oven op 170 c° voor.
Doe de bloem margarine en suiker in een kom, kneed deze samen tot een bal, strooi wat bloem op de tafel (of dergelijke), en rol het deeg met de deegroller plat ca. ½ cm en steek vervolgens vormpjes uit het deeg, Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg de koekjes er op. laat de koekjes ca. 20 min. (licht bruin) bakken. laat de koekjes afkoelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lotte49

zegt:
Ik heb ze met gewone bloem gemaakt en ze waren heerlijk!:)
monique ottenbros

zegt:
Lotte49 heb je gewone bloem of zelfrijzend bakmeel gebruikt? Wil ze ook eens proberen
Lotte49

zegt:
Ik heb er lekker veel gemaakt alleen het deeg was erg droog dus heb ik er een klein beetje water bij gedaan. Ze zitten nu in de oven. Nog even afwachten hoe ze zijn geworden
debbie

zegt:
Mijn moeder zegt dat je niet gewone bloem kan gebruiken :? Maar dat je zelfrijzend bakmeel nodig hebt. Maakt dat uit, mag je ook gewoon bloem gebruiken?
debbie

zegt:
Maakt het uit als ik normale suiker gebruik? In verband met structuur?
Anna

zegt:
Ja hoor, Zoe, geen probleem. Succes bij het bakken:D
Groetjes,
Anna.
zoe

zegt:
Kan ik ook normale suiker gebruiken?:o
iriswi26

zegt:
Ik heb ze zelf gebakken, nou geloof me als je ze proeft wil je alleen maar meer......:p
wilma35

zegt:
en wat zijn ze lekker!! heerlijk bros en krokant........
Elaine

zegt:
Een theelepel vanille extract toegevoegd, + glazuur, in een woord GEWELDIG