Recept
« Terug naar recepten
					
						Zalm uit de oven met pesto en honing
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zalm uit de oven met pesto en honing
Een heerlijk zalm uit de oven met pesto en honing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									ester helderop
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zalm uit de oven met pesto en honing te bereiden
 Verwarm de over voor op 180°C.
Dep de zalmfilets droog met keukenpapier.
Vet de ovenschaal in of leg er vetvrijpapier in.
Leg de zalm in de overschaal.
Smeer een lekkere laag pesto over de zalm en bestrooi met een beetje paneermeel.
Afhankelijk van de dikte van de zalm 10-20 min in de oven.
Op het bord een beetje honing over de zalm.
Heerlijk met gewokte spinazie en gebakken krieltjes .
									Dep de zalmfilets droog met keukenpapier.
Vet de ovenschaal in of leg er vetvrijpapier in.
Leg de zalm in de overschaal.
Smeer een lekkere laag pesto over de zalm en bestrooi met een beetje paneermeel.
Afhankelijk van de dikte van de zalm 10-20 min in de oven.
Op het bord een beetje honing over de zalm.
Heerlijk met gewokte spinazie en gebakken krieltjes .
 
                    




 
					 
									
ester zegt: