KookJij

Warm kaasbiscuittaartje met rozijnen in rode ports

Een heerlijk warm kaasbiscuittaartje met rozijnen in rode ports recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Warm kaasbiscuittaartje met rozijnen in rode ports te bereiden

Bak de biscuits een dag van tevoren en plaats ze voor gebruik ca. 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Zeef de bloem met de maïzena en het zout in een ruime kom. Voeg vervolgens de eieren hier aan toe en roer het geheel goed glad. Meng dan de geraspte kaas door de massa. Voeg op het laatst de stijfgeklopte eiwitten er aan toe en schep dit mengsel in de beboterde en met bloem bestoven vormpjes. Bak de biscuits nu in 5 tot 10 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven op 200°C. Breng in de tussentijd de port aan de kook en voeg de rozijnen erbij. Het geheel binden met maïzena dat is aangelengd met een scheutje water. Even laten doorkoken en warm houden. De biscuits uit de vormen op voorverwarmde bordjes plaatsen en de rozijnen en de saus rondom scheppen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst