KookJij

Vleesschotel uit joegoslavie

Een heerlijk vleesschotel uit joegoslavie recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Joegoslavie
Keuken: Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vleesschotel uit joegoslavie te bereiden

Verwarm de oven voor op 175 graden C.
Snijd het vlees in blokjes, de uien in ringen en fruit beide in de reuzel lichtbruin. Ontvel de tomaten (inkruisen en even in heet water leggen) en snijd ze klein. Snijd de paprikas in reepjes, de worteltjes in plakjes, breek de sperzieboontjes, meng dit alles met de gesnipperde kool en de doperwten, voeg het mengsel bij het vlees en roer het goed door. Giet de bouillon erbij en stoof het gerecht in een goed half uur in de voorverwarmde oven gaar.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst