Recept
« Terug naar recepten
Verse pappardelle met konijnsaus
PT50M
Verse pappardelle met konijnsaus
Een heerlijk verse pappardelle met konijnsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Verse pappardelle met konijnsaus te bereiden
Braad de konijnenbouten gaar in een braadpan op middelhoog vuur gedurende 40 minuten in een scheutje olie met wat zout en peper,1 gesnipperde ui,knoflook en marjolein,1 takje rozemarijn en een scheut wijn.Ontbeen de bouten zodra ze gaar zijn,hak het vlees fijn en doe het in een ruime koekenpan met een fijne klont boter,de in stukjes gehakte paprika,de beetgare pappardelle en 1 soeplepel van hun kookwater.bak de pasta op hoog vuur even mee,zodat de saus goed kan hechten.serveer met fijngehakte peterselie en vers geraspte parmigiano.