KookJij

Varkenskrabbetjes

Een heerlijk varkenskrabbetjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 1 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenskrabbetjes te bereiden

Varkenskrabben goed inwrijven met de gehaktkruiden,knoflook en de djahé.
Laat het 30 min afgedekt rusten.
Verhit de olie en de croma en braad het vlees rondom mooi bruin.Draai het vuur laag,deksel op de pan en zachtjes 30 min. laten stoven tot het vlees gaar is

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Serveer dit met Hongkongspitskool en geef vooraf garnalensoep.
Doe er krupuk bij en maak zelf komkommer in het zuur.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

resi

resi zegt:
Hoi heb even gekeken bij je recept spitskool en garnalen soep lekkere recepten bedankt,Resi.;)
Resi

Resi zegt:
dit recept ga ik zeker maken lijkt me lekker bedankt voor het recept recepr:):?
bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
Hallo Willemijn,
Djahé (soms geschreven in de nieuwe spelling;jahé;maar de uitspraak is hetzelfde)
is gember-poeder . Succes als je het recept uitprobeerd! Gr.Barbara:)
willemijn

willemijn zegt:
wat is djahe?