KookJij

Tonijntartaar met bosui en ansjovis

Een heerlijk tonijntartaar met bosui en ansjovis recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Afrika
Keuken: Afrikaanse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tonijntartaar met bosui en ansjovis te bereiden

Hak of snijd de tonijn in kleine blokjes.


Meng alle ingrediënten behalve de zwarte olijven luchtig door elkaar, vul kleine glaasjes of amuselepels met het mengsel en garneer met een zwarte olijf.



Tip:

Gebruik voor een voorgerecht eens kookringen en vorm van het tonijnmengsel een taartje op een bedje fijne bladsla of veldsla.


Variatie:

Vervang de vijfkruidenpoeder door één eetlepel gehakte koriander (vers of diepvries).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst