KookJij

Tonijnpaté

Een heerlijk tonijnpaté recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: culinairnet
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tonijnpaté te bereiden

1. Laat de tonijn uitlekken.
2. Snipper de gepelde uitjes zo fijn mogelijk. Prak in een kom de tonijn en de roomkaas door elkaar. Meng citroensap, peterselie, bieslook, gesnipperde ui en tabasco er doorheen. Breng eventueel op smaak met zout.
3. Schep de tonijnpaté in een kom of in een patépotje en plaats deze enkele uren in de koelkast zodat de paté op smaak komt.

Klaar voor gebruik:
Besmeer crackers, toastjes of sneetjes stokbrood met deze paté.

Suggestie:
Vervang de tonijn door rode zalm (uit blik).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

patricia

patricia zegt:
heerlijk dit recept