Recept
« Terug naar recepten
					
						Tomatencoctail
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tomatencoctail
Een heerlijk tomatencoctail recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									sonja dejonckheere
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									scheurkalender
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tomatencoctail te bereiden
 Dompel de tomaten in kokend water en ontvel ze. Spoel de sla en snij in fijne reepjes. Roer de yoghurt met de ketchup, mierikswortel, peper en selderzout. Leg de sla op de bodem van een kelk. Snij de tomaten in partjes en leg ze op de sla. Overgiet met slasaus en garneer met olijven. 
									 
                    





 
					