Recept
« Terug naar recepten
					
						Toast uit Italie
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Toast uit Italie
Een heerlijk toast uit italie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									dr.oetker
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Toast uit Italie te bereiden
Smelt de boter in een steelpannetje en voeg knoflookpasta toe (1 cm). Stoof hier de champignons in en kruid met peper van de molen en zout. Rooster lichtjes de sneetjes brood aan beide kanten. Smeer ze met boter en beleg ze met de mortadella. Leg hier de in schijfjes gesneden tomaat op en de champignons. Dek af met een plakje kaas. Leg ze onder een hete grill tot de kaas gesmolten is en leg ze op een bord en bestrooi ze met de peterselie.
									
                    