Recept
« Terug naar recepten
					
						Tartaar van mango met limoensorbet
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tartaar van mango met limoensorbet
Een heerlijk tartaar van mango met limoensorbet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Delhaize
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tartaar van mango met limoensorbet te bereiden
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Snipper de verse munt fijn en vermeng met de mangoblokjes.
Halveer de passievruchten en lepel er het vruchtvlees uit.
Verdeel de mangotartaar over de borden, schep een eetlepel limoensorbet uit en werk af met enkele takjes munt en het vruchtvlees van de passievruchten.
                    