Recept
« Terug naar recepten
					
						Tagliolini met groene asperges
						PT20M
					
          
           
          
					
			Tagliolini met groene asperges
Een heerlijk tagliolini met groene asperges recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
					
					
				Bereiding
Hoe Tagliolini met groene asperges te bereiden
1. Snij de asperges in rondjes, maar hou de punten heel. Kook de punten 2 minuten in gezouten water, giet af en hou apart. 
2. Fruit de aspergerondjes even aan in een kookpan met de olijfolie. Voeg de bouillon toe en laat zachtjes garen.
3. Kook de tagliolini al dente in gezouten water, giet af en vermeng met de afsperges (zowel de rondjes als de punten), de peterselie en de tartufata. Breng op smaak met peper en zout.
									2. Fruit de aspergerondjes even aan in een kookpan met de olijfolie. Voeg de bouillon toe en laat zachtjes garen.
3. Kook de tagliolini al dente in gezouten water, giet af en vermeng met de afsperges (zowel de rondjes als de punten), de peterselie en de tartufata. Breng op smaak met peper en zout.
 
                    

 
					