KookJij

Tagliolini met groene asperges

Een heerlijk tagliolini met groene asperges recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliolini met groene asperges te bereiden

1. Snij de asperges in rondjes, maar hou de punten heel. Kook de punten 2 minuten in gezouten water, giet af en hou apart.
2. Fruit de aspergerondjes even aan in een kookpan met de olijfolie. Voeg de bouillon toe en laat zachtjes garen.
3. Kook de tagliolini al dente in gezouten water, giet af en vermeng met de afsperges (zowel de rondjes als de punten), de peterselie en de tartufata. Breng op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst