KookJij

Tagliatelle met uiensaus

Een heerlijk tagliatelle met uiensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met uiensaus te bereiden

Begin met de saus.
Smelt de boter in een pan, roer de uien glazig.
Dan de bloem er bij (roux), scheutje voor scheutje de bouillon en tenslotte de mosterd.
Laat lekker zachtjes pruttelen.
Voor het bakken.
Smelt de boter in een braadpan en bak de spekjes uit samen met de ui.
Gehakt er bij en rul bakken, voeg tenslotte de champignons er bij.
Doe nu de saus bij het gehaktmengsel en maak op smaak met zout en misschien nog wat mosterd.
Kook de pasta en geef de saus er bij.

Mijn kookverhaal (Alie Arts)

Met een stel vriendinnen, koken en eten we regelmatig bij elkaar. Dit recept komt dan ook bij een vriendin vandaan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Marieke

Marieke zegt:
Ik dacht eerder dat het zelf toevoegen en invullen van een recept juist goed was! Iedereen kan er toch zijn eigen draai aan geven zoals hij/zij wil? Ik vind dat idee van Modderman en Liske zo gek nog niet hoor! Het is ook genn kritiek lijkt mij.:p;):)
liske

liske zegt:
Alleen al voor de kleur zou ik er ook paprika bij doen, voegt zeker wel wat toe want het oog wil ook wat. En dan evt, wat verse peterselie of bieslook. Want zoals het er nu staat, lijkt het me een wat saaie bruinige saus. Kan evengoed hartstikke lekker zijn hoor!;)
aaltje777

aaltje777 zegt:
Dat kan, maar paprika voegt niks toe.
modderman

modderman zegt:
Aaltje777 de smaken zijn verschillend dit is niet om af te kraken maar een opmerking.
aaltje777

aaltje777 zegt:
Ben ik niet met je eens modderman, het is lekker zo als het recept aangeeft.
modderman

modderman zegt:
Het toevoegen van gesneden
rode paprika, geeft een plus. Ook gehakte peterselie.