KookJij

Tagliatelle met gamba’s en radicchio in een roomsaus

Een heerlijk tagliatelle met gamba’s en radicchio in een roomsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Yunomi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met gamba’s en radicchio in een roomsaus te bereiden

Snijd de radicchio en de ijsbergsla in dunne repen. Kook de pasta ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verwarm de Gentile extra vergine olijfolie in een wok en roerbak de gamba’s met de repen radicchio en ijsbergsla ongeveer 5 minuten. Blus met de cognac en laat de alcohol verdampen. Giet er vervolgens de kookroom bij en breng de saus op smaak met zout en peper.

Meng de pasta met de saus en serveer het gerecht in een grote schaal.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst