KookJij

Recept voor Spinazie met gevulde pasta

Vroeger maakten we een lasagne recept met deze ingrediënten. Dit is een lekker vegetarisch recept. Maar het recept was bewerkelijk en koste veel tijd. Dit recept was een probeersel met gevulde pasta dat nu heel regelmatig gegeten wordt. En waarbij we nog steeds vegetarisch kunnen variëren.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Variatie op een bewerkelijk lasagna recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Snij de ui klein en fruit in de olijfolie. Voeg dan de in schijfjes gesneden champignons toe. Als de champignons geslonken zijn de spinazie en de in stukjes gesneden ontvelde tomaat toevoegen. Hierbij toevoegen de gorgonzola (in blokjes gesneden) en de kookroom. Goed blijven roeren ondertussen! Laten koken tot de spinazie volledig ontdooid is. Op smaak brengen met majoraan en peper.
Ondertussen de gevulde pasta volgens de gebruiksaanwijzing koken. Als de pasta klaar is afgieten en bij de saus in de wok doen en mengen.
Daarna: smakelijk eten.

Mijn kookverhaal (Frans Kamps)

Vroeger maakten we een lasagne recept met deze ingrediënten. Dit is een lekker vegetarisch recept. Maar het recept was bewerkelijk en koste veel tijd.
Dit recept was een probeersel met gevulde pasta dat nu heel regelmatig gegeten wordt. En waarbij we nog steeds vegetarisch kunnen variëren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst