KookJij

Spaghettisaus pittig gekruid

Een heerlijk spaghettisaus pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghettisaus pittig gekruid te bereiden

Het vlees heel fijn los roeren in een pan met een beetje boter.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Wortelen in blokjes snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Look door de lookperser doen.
Stoof de groenten aan in een beetje boter, voeg het vlees toe en kruid naar smaak af.
De tomatencoulis en tomatenblokjes toevoegen.
Laat deze saus op een zacht vuur sudderen, degene die het wenst kan bijkruiden naar smaak.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Denk het ook was echt pittig gekruid niet mijn gewoonte :);):p
Anna

Anna zegt:
Mmmmm....wel wat voor mij;):p:D