KookJij

Spaghetti met mosselen en spinazie

Een heerlijk spaghetti met mosselen en spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: iglo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti met mosselen en spinazie te bereiden

  1. Uien en knoflook schillen, klein snijden en in boter laten stoven.
  2. Soepgroenten en spinazie toevoegen, omroeren en door laten koken. Witte wijn en water erbij gieten en nogmaals aan de kook brengen.
  3. Licht gezouten water op het vuur zetten voor de spaghetti.
  4. Laurierblaadjes bij de spinaziesaus voegen en met zout en peper op smaak brengen. Zonder deksel ca. 10 minuten laten sudderen.
  5. Nu de mosselen en peterselie bij de spinazie voegen en alles op de laagste temperatuur laten trekken.
  6. Ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking koken.
  7. De al dente gekookte spaghetti afgieten en met de spinazie-mosselsaus serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst