Recept
« Terug naar recepten
Sorbet rozemarijn
PT45M
Sorbet rozemarijn
Een heerlijk sorbet rozemarijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
CCPL
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sorbet rozemarijn te bereiden
Breng het water met de suiker, de rozemarijn en het sap van de citroen aan de kook en laat het geheel ca 15 min. zachtjes trekken.
Giet de inhoud van de pan door een fijnmazige puntzeef of een vochtig gemaakte zeefdoek en laat de vloeistof bevriezen in een sorbetiere.
Leg op elk gekoeld bord 3 bolletjes rozemarijn-sorbet en garneer het geheel met een toefje verse munt.
Giet de inhoud van de pan door een fijnmazige puntzeef of een vochtig gemaakte zeefdoek en laat de vloeistof bevriezen in een sorbetiere.
Leg op elk gekoeld bord 3 bolletjes rozemarijn-sorbet en garneer het geheel met een toefje verse munt.