Recept
« Terug naar recepten
					
						Shoarmabroodjes met runderworst
						PT26M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Shoarmabroodjes met runderworst
Een heerlijk shoarmabroodjes met runderworst recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 26 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Gerechten
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									585 kCal energie
41 Gram eiwit
23 Gram vet
52 Gram koolhydraten
								41 Gram eiwit
23 Gram vet
52 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Shoarmabroodjes met runderworst te bereiden
  Steek de barbecue aan. 
Meng de yoghurt met de knoflook en peper en zout naar smaak.
Meng de sla met de tomaat en ui.
Rooster de worstjes op de hete barbecue in circa 5 minuten bruin en gaar.
Keer regelmatig.
Leg de worstjes aan de kant en rooster de shoarmabroodjes in circa 1 minuut goudbruin en krokant.
Vul de broodjes met wat salade, 1 worstje en wat knoflooksaus.
Serveer de rest van de salade, worstjes en knoflooksaus er apart bij.
									Meng de yoghurt met de knoflook en peper en zout naar smaak.
Meng de sla met de tomaat en ui.
Rooster de worstjes op de hete barbecue in circa 5 minuten bruin en gaar.
Keer regelmatig.
Leg de worstjes aan de kant en rooster de shoarmabroodjes in circa 1 minuut goudbruin en krokant.
Vul de broodjes met wat salade, 1 worstje en wat knoflooksaus.
Serveer de rest van de salade, worstjes en knoflooksaus er apart bij.
 
                    


 
					