Recept
« Terug naar recepten
					
						Serbisch Rijstvlees
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Serbisch Rijstvlees
Een heerlijk serbisch rijstvlees recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Evelien te Winkel-Schäfer
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Serbisch Rijstvlees te bereiden
 paprika, tomaten (sap bewaren) en uien in kleine blokjes snijden
gehakt in braadpan rul aanbraden
paprika, tomaten + sap en uien toevoegen
met zout,peper, curry en paprika op smaak brengen
1/8 l water toevoegen
en op kleine vlam ca. 15 min zachtjes laten koken
zakje rijst koken, laten uitlekken en bij de rest voegen
opnieuw op smaak brengen
 
									gehakt in braadpan rul aanbraden
paprika, tomaten + sap en uien toevoegen
met zout,peper, curry en paprika op smaak brengen
1/8 l water toevoegen
en op kleine vlam ca. 15 min zachtjes laten koken
zakje rijst koken, laten uitlekken en bij de rest voegen
opnieuw op smaak brengen
 
                    





 
					