Recept
« Terug naar recepten
					
						Salsa Verde (groene saus)
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Salsa Verde (groene saus)
Een heerlijk salsa verde (groene saus) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Lambert de Bruijn
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Salsa Verde (groene saus) te bereiden
Peterselie,ui,knoflook,kappertjes en ansjovisfilets heel fijn hakken.Met olie en citroensap vermengen en met peper en zout op smaak brengen.Overdoen in potjes.Deze kun je 6 maanden bewaren op een koele plaats.
									
                    
Liesbeth zegt: