KookJij

Salsa Pewerada (pepersaus)

Een heerlijk salsa pewerada (pepersaus) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salsa Pewerada (pepersaus) te bereiden

Het merg uit de pijpen krabben en in een pan verwarmen.Parneermeel toevoegen,al roerend een paar minuten roosteren en met vleesbouillon afblussen.Wat zout en veel versgemalen zwarte peper toevoegen todat de saus donker gaat verkleuren.De hoeveelheid peper hangt van uw persoonlijke smaak af,maar de saus moet goed pikant zijn.Over doen in potjes en je kunt ze ongeveer 6 maanden bewaren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ruitenbeek

ruitenbeek zegt:
goed idee altijd wat achter de hand