Recept
« Terug naar recepten
					
						Salade met rauwe ham gevuld met roomkaas en honingdressing 
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Salade met rauwe ham gevuld met roomkaas en honingdressing
Het pittige van de rauwe ham in combinatie met de romige kaas tegen het zoete van de honing. 
De gevulde hamrolletjes gaan heel even in de oven tot de kaas begint te smelten.
            
            
					
									Recept van:
									Petra Wiggers
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Makkelijk & snel - Koud
 - > Ontbijt & Lunch - Koud
 - > Voorgerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Salade met rauwe ham gevuld met roomkaas en honingdressing te bereiden
- Roomkaas in 12 stukjes verdelen.
 - Ovenschaal invetten.
 - Oven voorverwarmen op 200 graden.
 - Op elke plak ham een stukje roomkaas leggen. Ham er losjes om heen vouwen. Bestrooien met wat peper.
 - Rolletjes in ovenschaal leggen.
 - Honing over ham-pakketjes schenken.
 - In midden van oven plm. 8 minuten bakken tot kaas begint te smelten.
 - Sla over vier bordjes verdelen. Op elk bord 3 ham-pakketjes leggen.
 
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Serveren met ciabatta met walnoten.
									
                    