Recept
« Terug naar recepten
					
						Rundsvlees op de manier van hazenpeper classique
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rundsvlees op de manier van hazenpeper classique
Een heerlijk rundsvlees op de manier van hazenpeper classique recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan de Vries
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									afleiding van hazenpeper
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rundsvlees op de manier van hazenpeper classique te bereiden
    : verwarm de oven voor op 220°C.
Bestrooi het vlees met zout en peper. Verwarm 100 gram boter in een ruime braadpan en bak hierin het vlees rondom
lichtbruin en bestuif het vlees met bloem. Voeg het spek en tomaten¬puree toe, bak even en giet de wijn erbij. Schep de ui, wortel en de laurierblaadjes waarin de kruidnagels gestoken zijn erdoor. Stoof het vlees zachtjes 2,5 uur met deksel op de pan. Schep het vlees uit de pan, en verwijder de laurierblaadjes en kruidnagels. Doe het vlees terug in de pan met de kastanjechampignons, ontbijtkoek en stroop. Stoof nog zachtjes 20-30 minuten. Bestrooi het vlees met de peterselie en schep het in de pannetjes. Rol de sneetjes brood met een deegroller iets uit en bestrijk de bovenkant met
boter. Leg over elk pannetje of schaaltje een sneetje brood met de beboterde kant boven. Plak de randen met wat ei vast. Zet de potjes rundvlees in het midden van de oven tot het brood lichtbruin
    
									Bestrooi het vlees met zout en peper. Verwarm 100 gram boter in een ruime braadpan en bak hierin het vlees rondom
lichtbruin en bestuif het vlees met bloem. Voeg het spek en tomaten¬puree toe, bak even en giet de wijn erbij. Schep de ui, wortel en de laurierblaadjes waarin de kruidnagels gestoken zijn erdoor. Stoof het vlees zachtjes 2,5 uur met deksel op de pan. Schep het vlees uit de pan, en verwijder de laurierblaadjes en kruidnagels. Doe het vlees terug in de pan met de kastanjechampignons, ontbijtkoek en stroop. Stoof nog zachtjes 20-30 minuten. Bestrooi het vlees met de peterselie en schep het in de pannetjes. Rol de sneetjes brood met een deegroller iets uit en bestrijk de bovenkant met
boter. Leg over elk pannetje of schaaltje een sneetje brood met de beboterde kant boven. Plak de randen met wat ei vast. Zet de potjes rundvlees in het midden van de oven tot het brood lichtbruin
 
                    





 
					