KookJij

Rundsragout met paddenstoelen en peper

Een heerlijk rundsragout met paddenstoelen en peper recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Boursin.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rundsragout met paddenstoelen en peper te bereiden

Spoel de paddenstoelen af, verwijder de steeltjes en snij ze in reepjes. Pel de ui en de sjalotten en hak ze fijn.
Laat de champignons, de uien en de sjalotten 5 min braden in een grote pan met olie. Voeg de Boursin Cuisine Drie Pepers toe. Meng goed, dek af en laat 5 min sudderen op een heel zacht vuurtje.
Snij het vlees in reepjes en bak ze gedurende 3 min op een hoog vuur in een pan met de boter. Voeg een snuifje zout toe en leg het vlees in de champignonsaus. Giet het citroensap erbij en meng gedurende 2 min.
Versier met paprika en peterselie en dien op met peultjes of rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst