Recept
« Terug naar recepten
					
						Rucolasalade met tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rucolasalade met tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Rucola, kerstomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaasflakes. Overgoten met een heerlijke dressing.
            
            
					
									Recept van:
									Petra Wiggers
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Salades
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rucolasalade met tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas te bereiden
- Klop een dressing van de balsamicoazijn, olijfolie, peper, zout en honing.
 - Meng de ingrediënten voor de salade door elkaar. Meng de dressing met de salade.
 
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
In plaats van de kant en klare kaasflakes kun je ook zelf de flakes met een dunschiller snijden  van een stukje Parmezaanse kaas. De salade is heerijk als bijgerecht bij een Italiaanse maaltijd met pasta of risotto.
									
                    