Wij eten dit graag met feest dagen.
Dit eten wij er graag bij,
aardappelkroketjes
boontjes omwikkeld met ontbijtspek en dan even gebakken
zelf gemaakte appelmoes
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Rosbief met kruiden en amandelen
						PT80M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rosbief met kruiden en amandelen
Een heerlijk rosbief met kruiden en amandelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									ineke witte
								
																
									Bereidingstijd:
									 80 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									430 kCal energie
																																							
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									onbekend
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rosbief met kruiden en amandelen te bereiden
 Peterselie, bieslook en amandelen fijn hakken. In een kom mengen, peterselie, bieslook, amandelen, basilicum, tijm, olie, zout en peper.
Vlees over de lengte in snijden, aan de buitenkant insmeren met peper en zout.
Opening vullen met kruidenmengsel, dicht binden met rolladetouw en ca. 30 min. afgedekt in de koelkast leggen.
In een braadpan boter verhitten. Vlees in ca. 5 min. rondom bruin bakken, (voorzichtig draaien). Met de deksel op de pan in ca. 20 min. zacht braden. Vlees af en toe draaien. Vlees op een warme schaal 5 min. laten rusten. Aan bakvet 2 dl. water toevoegen, aanbaksel los roeren en aan de kook brengen. Rolladetouw verwijderen.
Vlees in dunne plakjes snijden.
Jus apart serveren.
										Vlees over de lengte in snijden, aan de buitenkant insmeren met peper en zout.
Opening vullen met kruidenmengsel, dicht binden met rolladetouw en ca. 30 min. afgedekt in de koelkast leggen.
In een braadpan boter verhitten. Vlees in ca. 5 min. rondom bruin bakken, (voorzichtig draaien). Met de deksel op de pan in ca. 20 min. zacht braden. Vlees af en toe draaien. Vlees op een warme schaal 5 min. laten rusten. Aan bakvet 2 dl. water toevoegen, aanbaksel los roeren en aan de kook brengen. Rolladetouw verwijderen.
Vlees in dunne plakjes snijden.
Jus apart serveren.
                    