KookJij

Roomkaasglazuur

Een heerlijk roomkaasglazuur recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 52 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Cupcakes elke dag feest - Alisa Morov
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roomkaasglazuur te bereiden

Laat de roomkaas en boter op kamertemperatuur komen.
Klop met een electrische handmixer op middelhoge snelheid met de vanille-essence tot een homogeen mengsel.
Voeg al kloppend beetje voor beetje de poedersuiker toe en klop 5-7 minuten tot het mengsel mooi licht en romig is.
Zet 30-40 minuten in de koelkast voor gebruik.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst