KookJij

Roergebakken spitskool met rijst.

Een heerlijk roergebakken spitskool met rijst. recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
  2. > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roergebakken spitskool met rijst. te bereiden

Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzingen op het pak en laten afkoelen.
De kool schoonmaken en in de lengte in kwarten snijden.
Verwijder de harde stronk en snijd de kwarten in smalle reepjes.
Verhit de olie in een grote wok of braadpan.
Roerbak de spekreepjes kort, voeg de gesneden kool toe en roerbak ca. 4 min. tot de kool begint te slinken.
Voeg de saus en de rijst toe en roerbak tot de rijst goed heet is.
Breng het op smaak met een scheutje ketjap en een paar druppels tabasco.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst