Recept
« Terug naar recepten
					
						Rode curry met garnalen en maïskolfjes
						PT18M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rode curry met garnalen en maïskolfjes
Een heerlijk rode curry met garnalen en maïskolfjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Esther van Gompel
								
																
									Bereidingstijd:
									 18 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Thailand
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rode curry met garnalen en maïskolfjes te bereiden
  Maak de sperziebonen schoon, breek ze doormidden en kook ze 3 minuten in water met zout. Giet ze af. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de maïskolfjes overlangs doormidden. Verhit de olie in een wok. Roerbak de garnalen op hoog vuur tot ze roze beginnen te kleuren. Voeg de rode currypasta toe en bak nog 1 minuut. Schep de groenten door de garnalen en roerbak nog 3 minuten op hoog vuur. Voeg naar smaak zout en peper toe.  
									 
                    


 
					