KookJij

Rode bietjesspread met geitenkaas en pijnboompitten

Een lekkere spread bij de borrel bestaande uit grof geraspte gekookte rode bietjes met zachte romige geitenkaas en honing.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode bietjesspread met geitenkaas en pijnboompitten te bereiden

  1. Meng de geraspte rode bietjes met de zachte geitenkaas, bieslook of lenteui, knoflook, witte wijnazijn, honing, peper en zout. Dit kan heel goed in het bakje van je staafmixer of in een keukenmachine, maar ook gewoon met een vork.
  2. Proef of je èn de rode biet èn de geitenkaas nog lekker proeft.
  3. Garneer de spread met de geroosterde pijnboompitten.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Deze rode bietenspread met geitenkaas heb ik gemaakt bij de borrel voor een bijeenkomst met mijn leesvriendinnen.
Lekker op vers stokbrood of een cracker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst