Recept
« Terug naar recepten
					
						Rijstpannenkoeken
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rijstpannenkoeken
Een heerlijk rijstpannenkoeken recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									jiangyi chen
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Warm
 - > Hoofdgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									China
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rijstpannenkoeken te bereiden
  Kook de rijst gaar, giet af en laat daarna goed afkoelen.
Rijst fijn maken met blender of staafmixer.
Kluts de eieren, giet de melk erbij en meng het rijstmengsel erdoor.
Verhit de olie en bak van het mengsel de rijstpannenkoeken.
									Rijst fijn maken met blender of staafmixer.
Kluts de eieren, giet de melk erbij en meng het rijstmengsel erdoor.
Verhit de olie en bak van het mengsel de rijstpannenkoeken.
                    
fabita zegt:
Dit recept van jou ga ik proberen. Ik heb vaak rijst over en het lijkt me lekker.:D