KookJij

Rijstpannenkoeken

Een heerlijk rijstpannenkoeken recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rijstpannenkoeken te bereiden

Kook de rijst gaar, giet af en laat daarna goed afkoelen.
Rijst fijn maken met blender of staafmixer.
Kluts de eieren, giet de melk erbij en meng het rijstmengsel erdoor.
Verhit de olie en bak van het mengsel de rijstpannenkoeken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fabita

fabita zegt:
Hallo,
Dit recept van jou ga ik proberen. Ik heb vaak rijst over en het lijkt me lekker.:D