Recept
« Terug naar recepten
Rijstpannenkoeken
PT20M
Rijstpannenkoeken
Een heerlijk rijstpannenkoeken recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jiangyi chen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstpannenkoeken te bereiden
Kook de rijst gaar, giet af en laat daarna goed afkoelen.
Rijst fijn maken met blender of staafmixer.
Kluts de eieren, giet de melk erbij en meng het rijstmengsel erdoor.
Verhit de olie en bak van het mengsel de rijstpannenkoeken.
Rijst fijn maken met blender of staafmixer.
Kluts de eieren, giet de melk erbij en meng het rijstmengsel erdoor.
Verhit de olie en bak van het mengsel de rijstpannenkoeken.
fabita zegt:
Dit recept van jou ga ik proberen. Ik heb vaak rijst over en het lijkt me lekker.:D