KookJij

Pompoenpittenpesto

Een heerlijk pompoenpittenpesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse familie en enigszins bewerkt door mij.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pompoenpittenpesto te bereiden

*Rooster de pompoenpitten in een droge pan,niet bruinen
*Fruit de uien,lombok en knoflook aan tot glazig
*Doe nu alles behalve de olijf olie in de keukenmachine en
pureer tot een pasta.Hierbij doen we dan de olie om er een smeuig geheel van te maken.
*Breng op smaak met veel peper

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Kan gebruikt worden bij gegrillde of gebakken vis,vlees-
gerechten

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst