KookJij

Pompoenpannenkoekjes

Een heerlijk pompoenpannenkoekjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4/6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Rusland
Keuken: Europese
Bron: Beste Recepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pompoenpannenkoekjes te bereiden

Pompoen schillen, ontpitten en laten koken tot het zacht is en dan een zachte puree ervan prakken of met stafmixer bewerken.
Bakmeel zout suiker en eieren toevoegen.
Verhit wat olie in de pan en leeg een lepel van dit mengsel in de pan . Bak je pannenkoekjes op een middelmatig vuurtje, bak deze tot de rand begint te kleuren, omkeren en de andere zijde zachtjes bakken.
Warm serveren met jam, honing, zure room, en/of alle soorten vruchtencompotes enz..

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

pietje

pietje zegt:
Vind het niet zo bijzonder:(