KookJij

Pittige (dip)saus – Nam Jim Jaew

Een heerlijk pittige (dip)saus – nam jim jaew recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2/3 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige (dip)saus – Nam Jim Jaew te bereiden


Rooster de rijst in de droge koekenpan totdat deze lichtbruin is. Maal de rijst in de blender tot een grof poeder.
Voeg de vissaus, palmsuiker, tamarinde, rode pepers, sjalot en bosui toe aan de blender en draai met de puls stand alles tot een saus. Maal de ingrediënten niet te fijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst