KookJij

Pink Champagne

Een heerlijk pink champagne recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Cocktails
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Delhaize
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pink Champagne te bereiden



Plaats de sorbet 1 u. op voorhand in de koelkast om zachter te worden, zonder te smelten. Zorg dat de champagne goed gekoeld is.
Doe de helft van de sorbet in een grote schenkkan en voeg geleidelijk aan 1 fles champagne toe, terwijl je langzaam roert met de garde. Laat het schuim even zakken en serveer.
Doe later hetzelfde met de 2de fles voor het bijvullen van de glazen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst