In mijn groentepakket zat winterpostelein en aangezien ik daar nog nooit iets mee had gedaan ben ik op zoek gegaan.
Dit is echt een toprecept!
Kan echt overal bij gebruikt worden: op een broodje kaas | door je pasta | bij je vlees of groenten.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Pestoposto
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pestoposto
Een heerlijk pestoposto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Gea Bruining
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									8 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									recept van www.wroeten.nl
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pestoposto te bereiden
De postelein goed wassen en drogen, bv in de slacentrifuge. 
In een keukenmachine doen met de walnoten (die eerst even in een droge koekenpan roosteren), de kaas en de knoflook.
Even kort laten draaien tot alles nog niet té fijn is. Olie toevoegen en paar keer met de pulse-knop malen.
										In een keukenmachine doen met de walnoten (die eerst even in een droge koekenpan roosteren), de kaas en de knoflook.
Even kort laten draaien tot alles nog niet té fijn is. Olie toevoegen en paar keer met de pulse-knop malen.
 
                    





 
					
