KookJij

Pasta met courgettes, zalm en garnalen

Een heerlijk pasta met courgettes, zalm en garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Vergeten Groenten - Courgettes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Het Groene Spoor
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met courgettes, zalm en garnalen te bereiden

Zalm gaar koken in witte wijn, zalm eruit halen, graten verwijderen.
Pasta koken.
Ui fruiten en in reepjes gesneden courgette toevoegen.
Wijnsaus (vocht van de gekookte zalm) met crème fraîche op smaak maken met peper en marjoraan.
Daarna bij de courgette doen.
Tenslotte de zalm en garnalen toevoegen en doorwarmen.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo Caroline, de vergeten groenten zijn niet van ons zelf, wij mogen ze overnemen van een andere site en ik doe ze dus alleen maar overzetten. Zie de link bij het recept, kijk daar eens en je vindt misschien meer informatie. Groetes Marijke
enilorac

enilorac zegt:
Hallo Marijke,
in de ingredientenlijst ontbreekt de pasta. Ik neem aan 150 of 200 gram? Daarbij is de bereiding summier weergegeven. De kooktijd van de pasta ontbreekt, de hoeveelheid witte wijn is niet aangegeven, is bijvoorbeeld zo'n klein flesje genoeg? Het zelfde geldt voor de hoeveelheid creme fraiche, is zo'n klein bekertje genoeg? Het eindresultaat lijk me overigens wel smakelijk.
Groetjes, Caroline